Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΘ: Αναβάλλεται το ντέρμπι Πύρασος-Ρήγας

Το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα στον Πύρασο και τον Ρήγα Φεραίο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή αναμένεται να αναβληθεί. Έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βελεστίνου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου να ενημερώνει την Ένωση, που από την πλευρά της είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.
Μπορεί, λοιπόν, χθες το πρωί να ορίστηκαν κανονικά διαιτητής και βοηθοί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά από τη στιγμή που θα έλθουν στα γραφεία της ΕΠΣΘ εγγράφως τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τότε η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αναβάλει το παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια για την Α’ κατηγορία. Στον 1ο όμιλο η Ακρόπολη θα υποδεχθεί την Αγία Άννα, για την οποία αυτό θα είναι το πρώτο ματς μια και στην πρεμιέρα πήρε στα «χαρτιά» τον αγώνα με τη Μακρινίτσα. Για τον 2ο όμιλο, ο Αστέρας και η Αγχίαλος θα «διασταυρώσουν ξίφη» στο γήπεδο του Ριζομύλου.
Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή. Το πρωί θα γίνουν τα ματς του 1ου ομίλου Δάφνη-Α.Ε. 2002 και Αγία Παρασκευή-Σκιάθος, ενώ το απόγευμα για τον 2ο όμιλο, ο Αίας θα παίξει με τους Μυρμιδόνες και ο Πρωτεσίλαος με τον Διαγόρα.
Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουμε και έξι παιχνίδια την 1η φάση του Κυπέλλου στην οποία μετέχουν μόνο ομάδες της Α’ κατηγορίας. Το αρχικό πρόγραμμα είχε επτά ματς, αλλά η Α.Ε. Διμηνίου παραιτήθηκε και έτσι ο αντίπαλός της Αχιλλέας προκρίνεται άνευ αγώνος. Μάλιστα, η Α.Ε. Διμηνίου ίσως να μην κατέβει και στο πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα και διαιτητές
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας και της 1ης φάσης του Κυπέλλου, καθώς και οι διαιτητικές τριάδες έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 9/10
Γηπ. Σέσκλου, 16.00, Ακρόπολη-Αγία Άννα: Θεοχάρης, Α. Αναστασίου, Κ. Τασιόπουλος.
Κυριακή 10/10
Σαρακηνού, 11.00, Δάφνη-Α.Ε. 2002: Γ. Τασιόπουλος, Δημητράκης, Γραββάνης.
Αγίας Παρασκευής, 11.30, Αγία Παρασκευή-Σκιάθος: Πλακιάς, Γεωργαντζής, Σφυρής.
Τοξότης-Μακρινίτσα 3-0 α.α.
Ρεπό: Σαρακηνός

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 9/10
Ριζομύλου, 16.00, Αστέρας-Αγχίαλος: Κούστας, Δ. Σακκάς, Παναγιωτόπουλος.
Κυριακή 10/10
«Π. Μαγουλάς», 16.00, Πύρασος-Ρήγας: Καλατζής, Σφυρής, Π. Σακκάς (το ματς αναμένεται να αναβληθεί)
Πτελεού, 16.00, Πρωτεσίλαος-Διαγόρας: Γραββάνης, Α. Αναστασίου, Αγγελόπουλος.
Πλατάνου, 16.00, Αίας-Μυρμιδόνες: Τσίντζας, Καλορογιάννης, Μπέλλου.
Ρεπό: Γ.Σ. Αλμυρού

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το