Αθλητισμός

Η Νίκη υποδέχθηκε τον Χοσέτε Μιράντα

Στον Βόλο βρίσκεται από χθες ο Χοσέτε Μιράντα. Το νέο απόκτημα της Νίκης έφτασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα και στη συνέχεια οδικώς ήρθε στην πόλη μας.
Ο 23χρονος εξτρέμ αναμένεται να δώσει σήμερα το «παρών» στην προπόνηση της βολιώτικης ομάδας στα Κανάλια, όπου θα έχει την πρώτη γνωριμία με τα μέλη του προπονητικού τιμ και τους συμπαίκτες του. Σίγουρα οι άνθρωποι της Νίκης θα φροντίσουν να τον ξεναγήσουν τόσο στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ομάδα, όσο και στην πόλη μας, προκειμένου να διαπιστώσει τις ομορφιές της και τον τρόπο ζωής της.
Από εκεί και πέρα την ήττα με 2-1 γνώρισε η Νίκη σε φιλικό που έδωσε στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Λόλας» που βρίσκεται στην περιοχή της Σουρωτής και αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος από φέτος θα συμμετάσχει στη Σούπερ Λιγκ 2.
Οι «κυανόλευκοι» διατήρησαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαν την μπάλα στην κατοχή τους και δημιούργησαν ευκαιρίες. Ωστόσο τους έλειπε η ουσία, την οποία είχαν οι «ασπρόμαυροι», οι οποίοι, αν και απείλησαν λιγότερο, κατάφεραν να πετύχουν περισσότερα τέρματα και να πάρουν τη φιλική νίκη.
Ασφαλώς τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο έχασαν οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να ανησύχησε τον Αλέκο Βοσνιάδη, που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι πιο ουσιαστικοί.
Ο έμπειρος προπονητής επέλεξε πάλι το 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Μπάγιτς, ο οποίος είχε μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Πάνο, Τσιμπούκα, Ανδρέου και Τζοβάρα. Αμυντικοί χαφ ήταν οι Κυριακίδης, Τσουκαλάς, από τις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Κάσσος (δεξιά) και Βασιλείου (αριστερά), με τον Γκαρσία οργανωτή και τον Ροχάνο επιθετική αιχμή.
Στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες της, από τις οποίες αξιοποίησε μόνο μία, αυτή με τον Λούκας Γκαρσία, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Μπουργάνη με ωραίο τεχνικό σουτ ανταποδίδοντας το τέρμα που είχε πετύχει στο 15’ ο Γαϊτανίδης.
Στην επανάληψη ο κ. Βοσνιάδης έκανε πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Μόνο οι Γιώργος Τζοβάρας και Βαγγέλης Ανδρέου έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο κι αυτό γιατί υπήρχαν κάποιες απουσίες.
Στο διάστημα αυτό η διάταξη παρέμεινε ως είχε και η σύνθεση ήταν η ακόλουθη: Την εστία υπερασπίστηκε ο Περιστερίδης, ενώ στα μετόπισθεν τοποθετήθηκαν οι Γ. Κυρίτσης (δεξιά), Τζοβάρας (αριστερά), Αλιατίδης και Ανδρέου (στόπερ). Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Μπόσιο, Μέτσε (στον άξονα), Βλαχομήτρος (δεξιά), Παναγιωτίδης (αριστερά), με τον νεαρό Αλτιντζή να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τον Τζιώρα, που βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης.
Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις δεν ήταν τόσες πολλές, αλλά και πάλι οι «κυανόλευκοι» ήταν εκείνοι που είχαν τα «ηνία» του ματς. Ωστόσο σε μία αντεπίθεση στο 83’ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ από τον ΠΑΟΚ Β’ με τον Κουλούρη, με συνέπεια να γνωρίσουν τη φιλική ήττα με 2-1.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το