Αθλητισμός

Κράτησε τον βασικό κορμό η Αγία Άννα

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας -στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club- για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το προπονητικό επιτελείο αποτελούμενο από τον προπονητή Κώστα Τσιουρέλη, τον προπονητή φυσικής κατάστασης Σωτήρη Πετσιμέρη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γρηγοριάδη μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τους στόχους της ομάδας και τους ευχήθηκε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια. Στη συνέχεια, παρουσία του γενικού αρχηγού Γιώργου Κωστούλα, οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν  για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία του περσινού ρόστερ καθώς για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανέωσαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αϊντίνι, Τσιτσιρίκος, Ζαρίφης, Χατζητρακόσιας, Παπαδήμος, Βέργος, Τσιουρέλης, Καλαμίδας, Κακάλιας, Οικονόμου, Φραγκογιάννης, Σιώμος, Ματθαίου, Σέττος, Τζοβάρας, Τσελεπής, Γιαννούκος και Πατσής.

Σημειώνεται πως ο Τζοβάρας επέστρεψε μετά τον δανεισμό του στη Δήμητρα, ενώ η Αγία Άννα αναμένεται να κινηθεί και για την μεταγραφική της ενίσχυση, με το όνομα του πρώην παίκτη της Νίκης και αρκετών ακόμη ομάδων Μπάμπη Πετράκου να ακούγεται έντονα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το