Αθλητισμός

Δυνατό ρόστερ δημιουργεί η Νίκη Βόλου

Δυνατό ρόστερ δημιουργεί η Νίκη για τη σεζόν 2021-22. Θα επιδιώξει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και γι’ αυτό όλες οι μεταγραφές είναι από το… πάνω ράφι, ενώ οι «κυανόλευκοι» έχουν φροντίσει να κρατήσουν και τους παίκτες που ήθελαν από την περσινή ομάδα.

 Αυτή τη στιγμή η Νίκη έχει επισήμως 16 ποδοσφαιριστές, που φυσικά θα δώσουν το «παρών» και στην αυριανή «πρώτη» της ομάδας. Οι εννέα είναι νεοαποκτηθέντες, που όλοι τους έχουν αξιόλογο βιογραφικό.

Ο Παύλος Κυριακίδης που πέρυσι έπαιξε στον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο, μετρά

77 συμμετοχές και τρία γκολ στην Α’ Εθνική, 50 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα στη Β’ και ακόμη έχει 57 εμφανίσεις και επτά γκολ στη Γ’ Εθνική, ενώ οι παρουσίες του στο Παγκύπριο πρωτάθλημα έφτασαν τις 32.

Ο τερματοφύλακας Βλαντιμίρ Μπάγιτς έχει αγωνιστεί σε 28 ματς της Α’ κατηγορίας και 19 της Β’. Ο Χρήστος Γρομητσάρης στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει παίξει σε 41 ματς της Α’ Εθνικής σκοράροντας μία φορά, σε 117 της Β’ με δύο γκολ και σε 51 της Γ’ επίσης με δύο γκολ.

Για τον αγαπημένο των φίλων της Νίκης Χρήστο Τζιώρα δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Θα αναφέρουμε μόνο ότι στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας, σε 150 της Β’ με 44 τέρματα στο ενεργητικό του, ενώ άλλες 100 συμμετοχές μετρά στη Γ’ με 24 τέρματα.

Ο Ξενοφών Πάνος, είναι άριστος γνώστης της δεύτερης κατηγορίας, έχοντας παίξει σε 184 ματς, ενώ πέτυχε και 10 γκολ. Φυσικά, έχει αγωνιστεί και στη Σούπερ Λιγκ (24 συμμετοχές), καθώς και στη Γ’ Εθνική (σε 32 παιχνίδια). Ο Πασχάλης Κάσσος είναι και αυτός πολύ έμπειρος για τη Σούπερ Λιγκ 2 με 150 παρουσίες και 24 γκολ, ενώ έχει παίξει και σε δύο ματς της Σούπερ Λιγκ.

Πολύ «βαρύ» και το βιογραφικό του Σάββα Σιατραβάνη με 19 παιχνίδια στην Α’ Εθνική, 210 ματς και 39 γκολ στη Β’, ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο αγώνες μπαράζ. Ο Θωμάς Βασιλείου έχει παίξει σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Β’ Τσεχίας (10 παιχνίδια και δύο γκολ) και στη Γ’ Ιταλίας. Στην Ελλάδα τα νούμερα που έχει καταγράψει είναι 21 συμμετοχές και ένα τέρμα στην Α’ κατηγορία, επτά παρουσίες στη Β’ και 91 εμφανίσεις με 13 γκολ στη Γ’. Τέλος, ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης μετρά 21 συμμετοχές και δύο γκολ στη Β’ κατηγορία, καθώς και άλλες 17 παρουσίες στη Γ’.

Από εκεί και πέρα, η Νίκη έχει ανανεώσει με τους  Αντόνιο Ροχάνο, Λούκας Γκαρσία, Νέτι Μέτσε, Μανώλη Αλιατίδη, Γιώργο Τζοβάρα, Θωμά Τσιμπούκα, Λούκας Μπόσιο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το