Αθλητισμός

Αποχωρεί από τον Βόλο ο Γιάννης Κιάκος

Ο σχεδιασμός του Βόλου συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αναζητούν τους παίκτες εκείνους, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και στην τρίτη της σερί παρουσία στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Σέρτζιο Τέκιο στους «ερυθρόλευκους». Οι διοικούντες τον Βόλο έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα και αναμένουν την απάντησή του. Όπως έχει γράψει η «Θ», οι πιθανότητες να παραμείνει ο Τέκιο στον Βόλο είναι μοιρασμένες και ανάλογα η διοίκηση θα κινηθεί. Ήδη εξετάζονται δύο-τρεις περιπτώσεις ξένων μπακ, καθώς αποχώρησε, ως γνωστόν, από την ομάδα και ο Αντώνης Ντεντάκης.
Ο νεαρός αμυντικός επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω, όπως δήλωσε και να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού: «Χρονικά είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρω αυτή την απόφαση, έχοντας πλέον εμπειρίες και παραστάσεις. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Πολωνία, στις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας ή την Ολλανδία. Όποιος δουλεύει ανταμείβεται. Πάντα προσπαθούσα να βελτιώνομαι μέσω της έξτρα προπόνησης».
Όπως αναφέρει το Sportime, ο Γιάννης Κιάκος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στον Βόλο. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιο του με τους «κυανέρυθρους».
Παρά τις αρκετά καλές εμφανίσεις του, σε συνδυασμό και με το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης Κιάκος, αποχωρεί από τον Βόλο
Ο 23χρονος μπακ που αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή, αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, κατέγραψε 22 συμμετοχές με τους «κυανέρυθρους», πετυχαίνοντας και ένα γκολ, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Οι δύο πλευρές, αν και ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το