Αθλητισμός

Προχωρά ο σχεδιασμός στον Βόλο

Σε περίοδο διακοπών βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, όχι όμως και οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι φροντίζουν να προχωρά ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν έχουν προχωρήσει το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ο Βόλος ήδη έχει κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε το νέο προπονητή, που είναι ο Ισπανός Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ενώ κινείται έντονα για να κλείσει κι άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Θυμίζουμε, πως ποδοσφαιριστές του Βόλου πρέπει να θεωρούνται ο Σλοβένος τερματοφύλακας Μάτιτς Κότνικ, ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Βέερτ και ο Ισπανός εξτρέμ Πάολο Φερνάντες. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά στο να συμφωνήσουν με δύο ακόμη παίκτες από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από Αργεντινή και Ουρουγουάη, ενώ κινούνται για την απόκτηση διεθνούς στόπερ. Η ομάδα θα αποκτήσει και «10αρι» και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι του Βόλου, προκειμένου να έρθει στο σύλλογο ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ικανός να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Η μεταγραφή του Σίμου Μήτογλου στην ΑΕΚ είναι δεδομένη, όπως έχουμε γράψει και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού στην «Ένωση». Είναι πολύ πιθανό μέσα στα ανταλλάγματα που θα δοθούν από την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Μήτογλου να είναι και ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ στη Λαμία, παίζοντας σε 26 παιχνίδια και σημειώνοντας έξι γκολ, είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα από την παρουσία του πέρα από την ΑΕΚ και τη Λαμία, στην ΑΕΛ και στον Αστέρα Τρίπολης και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Βόλο, εφόσον αποκτηθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως εκτός από τον Τάσο Δουβίκα που πήρε μεταγραφή για την Ουτρέχτη και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ένας ακόμη βασικός επιθετικός, ο Χουάν Χοσέ Περέα, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, καθώς αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στον Βόλο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος έκανε καλή χρονιά με τους «κυανέρυθρους» αποχαιρέτησε την ομάδα με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, θα πρέπει να αφήσουμε ένα ανοιχτό παράθυρο, μήπως και τον δούμε και τη νέα χρονιά να φορά την κυανέρυθρη φανέλα. Σίγουρα, είναι καθαρά θέμα Παναθηναϊκού, αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ του ή όχι, από τη στιγμή που ο Περέα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους». Οι ιθύνοντες του Βόλου, πάντως, επιθυμούν ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στον Βόλο και θα έχουν συζήτηση με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για το θέμα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν θα συνεχίσουν ή όχι την καριέρα τους στον Βόλο οι Νικολάς Μαρτίνες και Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βοήθησε σημαντικά φέτος τους «κυανέρυθρους», ωστόσο, δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία. Ακόμη πιο δύσκολο φαντάζει να είναι και τη νέα χρονιά στον Βόλο ο Μπουένο, ο οποίος είναι καλός παίκτης, όμως όχι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Αντώνης Ντεντάκης αποτελεί παρελθόν, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα, από τότε που ο Βόλος ξεκίνησε από τη Γ’ Εθνική, με τη διοίκηση να αναζητά και έναν δεξιό οπισθοφύλακα, με την προϋπόθεση να παραμείνει στην ομάδα ο Σέρτζιο Τέκιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το