Αθλητισμός

Πιο δυνατός με Αλμωπό ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό κρατούν τα θετικά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα δουλέψουν στις προπονήσεις πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα, αν και δεν υπάρχει πολύς χρόνος, καθώς αύριο Τετάρτη το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αλμωπό στην Αριδαία, με στόχο να σημειώσει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη και την τέταρτη σε πέντε αγώνες. «Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δημιουργούν κούραση, υπάρχουν και τραυματισμοί, πιστεύω, όμως, ότι έχουμε βάθος στην ομάδα. Πιστεύω, ότι θα είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε και την κούραση και οποιοδήποτε άλλο παράγοντα», τόνισε ο Φίλιππος Σκοπελίτης.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια ο Στέφανος Ξηροφώτος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Έδεσσα, όπου και θα καταλύσει.

Ο Χερμάν Ερέρα αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση, με τον Αργεντινό να παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα προσεχή παιχνίδια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο δημιουργικό κομμάτι, εκεί όπου η ομάδα δείχνει να δυσκολεύεται.

Τόσο ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς, όσο και ο Χρήστος Αγρόδημος που επανήλθαν από τον τραυματισμό τους στον ματς με τον Απόλλωνα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο αξιόλογων παικτών.

Όσον αφορά τον Θωμά Γραικό, ο οποίος αποχώρησε στο ημίωρο από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας (δέχθηκε αγκωνιά αντιπάλου στο κεφάλι), δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή του Ολυμπιακού.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το