Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Ντέρμπι στο Μόναχο-Με φαβορί στην Σεβίλλη

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζονται τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που το ενδιαφέρον στρέφεται στο ζευγάρι της Μπάγερν με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με 2-1 την Λάτσιο στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και με δύο νίκες απέναντι στον ιταλικό σύλλογο πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα αλλά η επικράτηση της στην Βαρκελώνη με 4-1 της έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πλέον οι δύο ομάδες δίνουν… ραντεβού στο Μόναχο στο… deja vu, του περσινού τελικού, που διεξήχθη στις 23 Αυγούστου στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Εκεί οι Βαυαροί με τέρμα του Κομάν στο 59ο λεπτό, σήκωσαν το τρόπαιο.

Πιθανές εντεκάδες
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Σίλε, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσούπο-Μοτίνγκ
Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Κέρερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Γκεγιέ, Ερέρα, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Κεν

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Πόρτο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλσι. Ο αγώνας όμως δεν θα διεξαχθεί στο «Ντραγκάο» αλλά στο ουδέτερο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης.

Το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός της συνέχειας την Γιουβέντους, μετά από την διεξαγωγή παράτασης στο Τορίνο. Το αντίστοιχο του Τούχελ απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης αφού επικράτησε δύο φορές, τόσο στο ουδέτερο «Νατσιονάλα Αρένα» του Βουκουρεστίου με 1-0, όσο και στο «Στάμφορντ Μπριζ» με 2-0.

Πιθανές εντεκάδες
Πόρτο: Μαρτσεσίν, Μαναφά, Μπεμπά, Πέπε, Ζαΐντού, Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Οτάβιο, Κορόνα, Λουίς Ντίας, Μαρεγκά
Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Ζιρού, Βέρνερ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το