Αθλητισμός

Με Ουγγαρία ο πρώτος αγώνας για την Εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κατευθείαν στα… βαθιά θα πέσει η Εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σύμφωνα με αναλυτικό πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η FINA, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά απέναντι στις δύο πιο δύσκολες ομάδες του 1ου  ομίλου, ήτοι την Ουγγαρία και την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, στις 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στις 04.30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) την Ουγγαρία και στις 27/7 στις 8.30 π.μ. την Ιταλία. Θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με την οικοδέσποινα Ιαπωνία (29/7, 11:20), την αδύναμη Νότια Αφρική (31/7, 08.30) και τις ΗΠΑ (2/8, 04.30).

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά, που θα διεξαχθούν στις 4 Αυγούστου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 6/8 (όπως και οι αγώνες για τις θέσεις 5-8) και το Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, με τον τελικό για το χρυσό μετάλλιο, τον μικρό τελικό για την 3η θέση και τους υπόλοιπους αγώνες κατάταξης.

Το γυναικείο τουρνουά, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δέκα ομάδων, θα αρχίσει στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Αυγούστου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το