Αθλητισμός

Ενισχύεται το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Υλοποιεί ό,τι υπόσχεται η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία φρόντισε, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση των Ερμάν Ερέρα, Στέφαν Τζούριτς, Παναγιώτη Τσαγκαλίδη, Χρήστο Κατσούκη, ενώ έρχεται και δυναμικός ξένος μέσος, ως δανεικός, από ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως στην ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, με εμπειρία, οι οποίοι συνθέσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Βέβαια, το διάστημα των τρεισήμισι μηνών που οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, μαζί και ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν μπορούσαν να προπονηθούν ομαδικά, έφερε πίσω τους συλλόγους από πλευράς φυσικής κατάστασης και όχι μόνο. Οι «ερυθρόλευκοι», πλέον, δουλεύουν καθημερινά, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα, εφόσον αυτό διεξαχθεί κανονικά.

Θυμίζουμε, πως στο προχθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, η κατάργηση των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Φούτμπολ Λιγκ. Ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουσάκος, αναφέρθηκε στο θέμα, ενώ τόνισε, πως δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ να αρχίσει νωρίτερα από τις 28 Μαρτίου: «Στη Φούτμπολ Λιγκ δεν θα γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, μιας και ζητήσαμε να πάρουμε παράταση για τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι 27/6 και στην ημερομηνία αυτή θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος.

Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για 28 Μαρτίου, όμως αν οι ομάδες είναι έτοιμες μπορούμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα».
Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έριξε το «μπαλάκι» στις ομάδες για να αποφασίσουν, ωστόσο, όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη, οι πρόεδροι των ΠΑΕ, δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο που έχει να κάνει με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών και τί θα ισχύσει με την κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ και την ενοποιημένη Β’ Εθνική της ερχόμενης περιόδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το