Αθλητισμός

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας δίνει αύριο στις 15.00 ο Βόλος, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λαμία, σε εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη προχθές Πέμπτη στη Ριζούπολη.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Βόλο, καθώς ο Απόλλων εκτός έδρας έχει να επιδείξει περισσότερα θετικά αποτελέσματα, απ’ ότι εντός, έχοντας αποσπάσει 15 βαθμούς (τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες). Στη Ριζούπολη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέσπασε μόλις επτά βαθμούς (δύο νίκες και μία ισοπαλία με τον Βόλο στο ματς του πρώτου γύρου).

Ο Άνχελ Λόπεθ και οι συνεργάτες του έχουν προετοιμάσει τον Βόλο για το αυριανό παιχνίδι, με τους «κυανέρυθρους» να μετρούν επιστροφές, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Ζαν Μπαριέντος, Σέρτζιο Τέκιο, Αλμπέρτο Μπουένο και όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Έτσι, ο μοναδικός απών θα είναι οι Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος λόγω τραυματσμού δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ούτε στο αυριανό παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, εφόσον επιστρέψει ο Τέκιο θα τον δούμε να αγωνίζεται και πάλι στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Φεράρι να παίζει ως αριστερός μπακ και τους Μήτογλου και Γκρίλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κλέιμαν θα πάρει θέση και πάλι κάτω από τα δοκάρια.

Στη μεσαία γραμμή βασικοί θα είναι οι Τσοκάνης και Ριένστρα (στον άξονα), ενώ σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα φέρεται να έχει ο Μπαρτόλο, με τις δύο υπόλοιπες θέσεις μεσοεπιθετικά να τις διεκδικούν οι Μαρτίνες, Περέα, Σάντος,  Νίνης και Μπαριέντος. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ο Άνχελ Λόπεθ θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το