Αθλητισμός

Ανεβάζουν ρυθμούς στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό, πάντως, συνεχίζονται οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Μέρα με την ημέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα ανεβάζουν ρυθμούς, βάσει του προγράμματος που έχει καταρτίσει ο Στέφανος Ξηροφώτος με τον γυμναστή της ομάδα Αργύρη Παλάσκα.

Σήμερα αναμένεται στο Βόλο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Στέφαν Τζούριτς, με τον Σέρβο επιθετικό να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του και να αρχίζει κι αυτός προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Οι διοικούντες συνεχίζουν να κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας και άμεσα θα αποκτηθούν οι Παναγιώτης Τσαγκαλίδης (δανεικός από τον Άρη) και ένας ξένος μέσος, ως δανεικός επίσης από ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Το όνομα του Δημήτρη Λουφάκη είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, όπως έγραψε η «Θ», οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται, τελικά, να αποκτήσουν κάποιον δανεικό ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ. Θυμίζουμε, πως είχε γίνει… παρέλαση ονομάτων από νεαρούς παίκτες των «βυσσινί» ότι ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους».

Ο Λουφάκης, τελικά, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΛ για την απόκτηση του 20χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, ο Λουφάκης έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το