Αθλητισμός

Σήμερα παίζουν ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στο Κύπελλο

Μία εβδομάδα μετά την αναβολή στους «Ζωσιμάδες», ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00, CosmoteSport 2).

Βέβαια, στις 10 το πρωί συνεδριάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στο οποίο έχουν προσφύγει οι Ηπειρώτες για το γεγονός πως το ματς δεν ορίστηκε να γίνει στο γήπεδό τους.

Εφόσον δεν σημειωθεί κάποια ανατροπή, το ματς θα γίνει κανονικά στο Αγρίνιο, όπως ορίστηκε μετά την πρώτη αναβολή λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στα Γιάννενα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το «τριφύλλι» θα ψάξει ένα σκορ πρόκρισης στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να είναι πιο εύκολο το έργο του στη ρεβάνς της Λεωφόρου, στο ματς που θα γίνει στις 2-3-4 Μαρτίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας και Χατζηθεοδωρίδης. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Βιγιαφάνιες, Νιάς και Αλεξανδρόπουλος. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Σερπέζης, Ενγκμπακοτό, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας και Καμπετσής.

Εκτός είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, ο τραυματίας Σανκαρέ, ενώ οι Μαουρίσιο, Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό και Ιωαννίδης θα πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Από την πλευρά τους, οι Ηπειρώτες θα παίξουν με σύστημα 4-4-2. Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Κάργα, Παντελάκη, Πίιρσμαν, Παμβλίδη, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Ελευθεριάδης,. Μιλιντσεάνου και Κρίζμαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το