Αθλητισμός

Ντέρμπι “Δικεφάλων” στην Τούμπα για τη Σούπερ Λιγκ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (24/1) η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στις 19:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων. Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στοχεύει στο έβδομο εντός έδρας τρίποντο, που θα του δώσει την δυνατότητα να σκαρφαλώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο που έχει στην έδρα του. Εκτός πλάνων του Ουρουγουανού προπονητή έχουν τεθεί ο τραυματίας Μιχάι, ο «κομμένος» Τσόλακ, ο Εσίτι που βρίσκεται στην Τουρκία για την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Γκεζτέπε, αλλά και οι Ρέι, Ταλχιμανίδης, Μιχαηλίδης, Βρακάς, Κωνσταντέλιας και Κούτσιας. Όσον αφορά την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να δώσει στο νικηφόρο της σερί, το οποίο και τρέχει τις τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα να παραμείνει μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού εχουν τεθεί ο Κρίστιτσιτς…, οι τραυματίες Μαχαίρας, Νεντελτσεάρου, Μιτάι αλλά και ο Χνιντ. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσιγκρίνσκι και Ανσαριφάρντ.

Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, στις 15:00 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, η οποία προέρχεται από την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και από την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ στο Κύπελλο στοχεύει στην επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τραυματίες Γκαλβάο και Γιαννιώτη… Στον αντίποδα το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς μετά την εκτός έδρας νίκη στο Κύπελλο επί του Παναιτωλικού στοχεύει στην 6η νίκη του μακριά από το Καραϊσκάκη και στην διατηρήση της διαφοράς που έχει από τους διώκτες του. Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους». Εκτός πλάνων του για λόγους τακτικής έμειναν οι Λοβέρα, Κάιπερς, Σουντανί και Ντρέγκερ.

Στς 17.15 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός τίθεται αντιμέτωπος με την Λαμία. Τα «καναρίνια» του Τραϊανού Δέλλα, τα οποία προέρχονται από τις τρεις σερί ήττες από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης στοχεύουν στην επιστροφή τους στις νίκες και παράλληλα στο να αυξήσουν την διαφορά τους από τις δύο τελευταίες θέσεις. Εκτός πλάνων για το ματς με τους «κυανόλευκους» έχουν τεθεί ο μακροχρόνια τραυματίας Καρασαλίδης, ο επίσης τραυματίας Ματσόλα και ο ανέτοιμος Μεντόσα, σ΄αντίθεση με τον νεοαποκτηθέντα Τσότσαλιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Σ΄ότι έχει να κάνει με τους «κυανόλευκους» του Μιχάλη Γρηγορίου στοχεύουν στο πρώτο τους τρίποντο εκτός έδρας προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελάχιστες ελπίδες έχουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας της Φθιώτιδας για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Ντέλετιτς, αλλά και οι μακροχρόνια απόντες, Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Μπουλούλης και Τσούκαλος. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά θα βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Πίτι…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή (24/1)
15:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός (Novasports 1)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (Novasports 2)
17:15 Παναιτωλικός -Λαμία (Novasports 3)
19:30 ΠΑΟΚ -ΑΕΚ (Novasports 1)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το