Ελλάδα

60χρονος οικογενειάρχης “ψάρευε” ανήλικα αγόρια μέσω facebook

αγόρι αποπλάνηση

Ένας δημόσιος υπάλληλος, προϊστάμενος στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο facebook και κατηγορείται πως προσέγγιζε ανήλικα αγόρια τα οποία στη συνέχεια αποπλανούσε μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega. Πρόκειται για 60χρονο οικογενειάρχη, ο οποίος ήταν αποσπασμένος στο καπνολογικό ινστιτούτο.

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, δημιούργησαν ένα επίσης ψεύτικο προφίλ στο facebook, με στοιχεία ενός ανήλικου αγοριού που δήλωνε ανοιχτά τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις. Ο 60χρονος άρχισε να συνομιλεί με το υποτιθέμενο αγόρι για περίπου δύο μήνες, προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις, ενώ από τις συνομιλίες αυτές προέκυψαν στοιχεία που αποδείκνυαν πως ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος ανηλίκου.

Ο οικογενειάρχης κανόνισε ένα ραντεβού με το υποτιθέμενο αγόρι, το οποίο μάλιστα κλείστηκε για το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο στο ραντεβού εμφανίστηκε αστυνομικός.Όταν εξακριβώθηκε πως ο άνδρας που εμφανίστηκε στο ραντεβού ήταν ο διαχειριστής του προφίλ, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Εις βάρος του 60χρονου ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, ασέλγεια παρά φύση με ανήλικο, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατ’ εξακολούθηση.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος ζήτησε άμεσα τον πειθαρχικό έλεγχο του υπαλλήλου, ο οποίος θα απολογηθεί στην υπηρεσία του για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, με το σενάριο της οριστικής απόλυσης να είναι ορατό.

Πηγή: mega

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το