Πολιτισμός

5ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «K.Π. Καβάφης»

Η International Art Academy διοργανώνει τον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2019. Στον διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας), με μια ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.
Το 1ο βραβείο θα είναι η έκδοση της ποιητικής συλλογής, ενώ θα δοθούν συνολικά 30 βραβεία. Θα δοθούν επίσης τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art Academy σε όλους τους συμμετέχοντες στην τελική φάση, ανάλογα με τον βαθμό αξιολόγησης των έργων τους.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διαγωνισμών όπου η οργανωτική επιτροπή δέχθηκε πολύ σημαντικά έργα από εξαιρετικούς σύγχρονους ποιητές, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια σήμερα την ποίηση ανά τον κόσμο, η International Art Academy προχωρεί με αισιοδοξία στον 5ο Διαγωνισμό, με στόχο να υπηρετήσει με συνέπεια τον νέο θεσμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές βραβευμένες ποιητικές συλλογές από τους προηγούμενους διαγωνισμούς, εκδόθηκαν ήδη από γνωστούς εκδοτικούς οίκους.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: Αντωνοπούλου 1 – Αργοναυτών, Βόλος, τηλ. 6909127982, e-mail: [email protected], [email protected], web page: www.artsociety.gr, www.artsociety.gr/artacademy, http://interartacademy.com/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το