Ελλάδα

Δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη

Η επιτροπή Μεταγωγών έκανε δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού Ι, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ΕΡΤ η Σοφία Νικολάου ωστόσο όπως η ίδια είπε πάλι θα περιμένει την υπογραφή της.

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Βασίλη Δημάκη καθώς όπως ανακοίνωσε η Σοφία Νικολάου έγινε δεκτό το αίτημά του από την Επιτροπή Μεταγωγών. Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Δημάκης διανύει την τέταρτη μέρα απεργίας πείνας και δίψας. Ο Θανάσης Καμπαγιάννης  σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να ανακοινώσει την θετική εξέλιξη στον εντολέα του προκειμένου να σταματήσει την απεργία πείνας και δίψας.

“Ας δούμε πρώτα τι αποφασίστηκε και τι θα υλοποιηθεί” ήταν η πρώτη αντίδραση του συνηγόρου του Θανάση Καμπαγιάννη.  «Όχι πρόωροι πανηγυρισμοί. Ας δούμε πρώτα τι αποφασίστηκε και τι θα υλοποιηθεί. Το μυαλό μας στην υγεία του Βασίλη» αναφέρει ο Θ. Καμπαγιάννης με ανάρτησή του στο Facebook.

Νωρίτερα μιλώντας στη ΕΡΤ για την υπόθεση, η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής δήλωσε ότι:

«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού. Αναμένουμε την διεκπεραίωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγόρεψαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το