Τοπικά

50 χρόνια μετά… Συνάντηση αποφοίτων 1971 του 2ου Γυμνασίου Αρρένων Βόλου

Για τον εορτασμό των 50χρονων από το καλοκαίρι του 1971, όταν αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Βόλου η γενιά των παιδιών του 1953, προγραμματίζεται συνάντηση την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30 στο Κέντρο «Αύρα» στον Άναυρο, στην ύπαιθρο, κάτω από τα δέντρα, όπου είναι όλοι καλεσμένοι, ακόμη και όσοι ήταν συμμαθητές στα προηγούμενα χρόνια αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν αποφοίτησαν από το 2ο το 1971.
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 08:30 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στην Παναγία Τρύπα για τους είκοσι έξι (26) συμμαθητές που «έφυγαν» μέσα σ’ αυτά τα 50 χρόνια. Στο μνημόσυνο είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι συγγενείς ή φίλοι των αποθανόντων το επιθυμούν. Οι συμμαθητές που «απουσιάζουν» οριστικά είναι: Μιχάλης Αδαμάκης, Αποστόλης Αποστολίδης, Χρήστος Αϋφαντής, Νίκος Γκάνας, Κώστας Δημουλάς, Παναγιώτης Θεοδώρου, Δημήτρης Ζωντανός, Θόδωρος Καγιόπουλος, Κώστας Καρανικολός, Νίκος Κουκουσέλης, Γιώργος Κουτές, Νίκος Κωνσταντινόπουλος, Αλέκος Κωνσταντίνου, Αποστόλης Κωφός, Φίλιππος Μακρυγιάννης, Βαγγέλης Μαργώνης, Μάνος Μπαλής, Μάνος Μπιρλιράκης, Χρήστος Παπαβασιλείου, Γιώργος Παππάς, Θέμης Πλατιάς, Ζάχος Σιαφλέκης, Σταύρος Σκουλής, Στέφανος Σχοινάς, Γρηγόρης Τύμπας, Κυριάκος Τσίρος.

Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες θα πάνε στο σχολείο για έναν καφέ, κουβέντα και φωτογραφίες. Θα υπάρχει ένα αναμνηστικό για τον καθένα και ένα αναμνηστικό της συνάντησής τους (μια μαρμάρινη αναθηματική πλάκα) που θα εντοιχιστεί στο κτήριο του σχολείου, στο οποίο κτήριο, ήταν η πρώτη 6η που μετακόμισε από τις παράγκες!

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η υποχρέωση χρήσης μάσκας και όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία κανενός.
Η «Οργανωτική Επιτροπή»: Βλάσης Βολιώτης, Μπάμπης Σκυργιάννης, Γιάννης Χιώτογλου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το