Πολιτισμός

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου από 28 έως 30 Ιουλίου

Το «4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου» ξεκινά την Παρασκευη 28 Ιουλίου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που φέτος φιλοξενεί αποστολές των χωρών Ινδονησίας, Σερβίας, Τουρκίας, Ρουμανίας και Ελλάδας.

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου συνδιοργανόνεται απο την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου και τον Σύλλογο των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, την Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον Δήμου Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, υπό την αιγιδα της IOV.

Θα φιλοξενηθεί από 28 έως και 30 Ιουλίου στον παραλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου.
Οι χορευτικές αποστολές θα παρουσιάζουν καθημερινά διαφορετικά χορευτικά και μουσικά προγράμματα και σε συνδιασμό με τις ποικίλες ελληνικές χορευτικές αποστολές, θα μας περιπλανήσουν σε μια πανδεσία ακουσμάτων και χορών. Ενα μοναδικό θέαμα με πολυπληθείς χορευτές καθημερινά θα απογειώσουν το κοινό!

Την τελευταία ημέρα, στις 30 Ιουλίου, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τους Γιώργο Πάγκαλο και Αϊντα, μετά το πέρας των παρουσιάσεων των χορευτικών ομάδων.
Κάθε μέρα θα πραγματοποιείται παρέλαση χορευτικών απο την κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου με κατάληξη τον τόπο διαξαγωγής του φεστιβάλ.
Θα παραβρεθούν εντεταλμένοι ξένων πρεσβειων της Ινδονησίας και της Κολομβίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το