Τοπικά

4εκ. ευρώ για έργα συντήρησης του δρόμου Βόλου-Λάρισας

Διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία προκηρύσσει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφασή του, για την κατασκευή των έργων α) στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ από πέρας διοικητικών ορίων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έως πέρας διοικητικών ορίων Περιφέρειας Θεσσαλίας και β) στον οδικό άξονα της παράκαμψης πόλεως Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως Ι.Κ. Αγίας Παρασκευής Κραυσίδωνας. Το έργο θα εκτελεστεί στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας και Μαγνησίας και ο προϋπολογισμός είναι 4 εκ. ευρώ.

Το αντικείμενο του έργου αφορά εργασίες συντήρησης, όπως αποκατάσταση βλαβών των ασφαλτικών οδοστρωμάτων και ανακαίνιση/συντήρηση ασφαλτοταπήτων, συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, καθαρισμός-αποψίλωση της παρόδιας εποχιακής βλάστησης και κοπή-κλάδεμα ξερών και επικίνδυνων δέντρων ή καλλωπισμό τους με γνώμονα την ασφαλή διέλευση της οδού.
Επίσης αντικείμενο του έργου είναι ο συστηματικός έλεγχος των αποχετευτικών συστημάτων της οδού και των τεχνικών έργων, ο καθαρισμός τους και η συντήρησή τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το