Πολιτισμός

Το «3ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου» τον Απρίλιο

Κάλεσμα συμμετοχής, σε ένα θεσμό πλέον για το βιβλίο στην πόλη, το «3ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου» που θα διοργανωθεί την Άνοιξη του 2018, (ημερομηνία: 19-22 Απριλίου) στον Βόλο από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου και πολλούς ακόμη φορείς, απηύθυνε η Ένωση, σε συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους, που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Η πρόσκληση ωστόσο, απευθύνεται και σε όλους όσοι επιθυμούν ως συγγραφείς να συμμετάσχουν εθελοντικά και με αυτοεκδόσεις, καθώς και σε ανθρώπους των τεχνών, που μπορούν να υποστηρίξουν ένα εργαστήριο στη διάρκεια του Φεστιβάλ, όπως και σε σχήματα καλλιτεχνικά, χορωδίες, ορχήστρες κ.α. που θα λάβουν μέρος επίσης εθελοντικά, σε παράλληλο πρόγραμμα που θα πραγματοποιείται την ίδια περίοδο. Οι έχοντες την επιθυμία, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα και για την τελική επιλογή, θα τηρηθεί, τόσο σειρά προτεραιότητας, όσο και κριτήρια από επιτροπή.

Προτάσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσης [email protected] , μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2017, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή συμμετοχή» (Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μεγαλύτερη προθεσμία απάντησης, παρακαλείται να το ζητήσει εγγράφως στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση).

Υπάρχουν αναλυτικά  στοιχεία, πληροφορίες και άλλα δεδομένα για την πρόσκληση, στο https://enosigoneonvolou.blogspot.gr/

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το