Τοπικά

34 αθλητικές εκδηλώσεις το 2023 σε Μαγνησία και Σποράδες με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

Τριάντα τέσσερις αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται το 2023 στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, από Συλλόγους και φορείς με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που δημιουργούν ρεύμα αθλητικού τουρισμού με προστιθέμενα οφέλη για την τοπική κοινωνία και την οικονομία εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και έχει ως εξής:
1. «2α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» στις 7 Ιανουαρίου 2023 στο Βόλο.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ».
2. «11α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ» στις 8 Ιανουαρίου 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ».
3. «1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» τον Φεβρουάριο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
4. « WINTER CAMP» τον Φεβρουάριο του 2023 στα Χάνια Πηλίου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ KANKU KYOKUSHIN ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ (ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ).
5. «2ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ» τον Φεβρουάριο του 2023 στο Παλιούρι – Διμηνίου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».
6. « 11th GREEK WINTER CAMP SHINKYOKUSHINKAI» τον Φεβρουάριο του 2023 στα Χάνια Πηλίου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Αθλητικός Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας.
7. « 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ» τον Μάρτιο του 2023 στην Νέα Αγχίαλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».
8. « ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ BODY CONTACT» τον Μάιο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Αθλητικός Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας.
9. « SKIATHOS TRAIL RUN HALF – MARATHON» τον Μάιο του 2023 στη Σκιάθο.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΔΟΑΠΝ) ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ.
10. « RALLY ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» τον Μάιο του 2023 στο νομό Μαγνησίας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
11. « SKIATHOS PALACE CUP» τον Μάιο του 2023 στην Σκιάθο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ.
12. «7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΛΟΥ», τον Μάιο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».
13. « 16ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΝΩ ΚΕΡΑΣΙΑΣ» τον Μάιο του 2023στην Άνω Κερασιά Μαγνησίας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».
14. « ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» τον Ιούνιο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ.
15. «Προπονητική ημερίδα SHINKYOKUSHINKAI» τον Ιούνιο του 2023 στο Τρίκερι Μαγνησίας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Αθλητικός Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας.
16. « 4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν.Ο.Β.Α» τον Ιούνιο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.
17. «16ος ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ALONISSOS CHALLENGE» τον Ιούνιο του 2023 στην Αλόννησο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ.
18. «Ιστορικό Ράλι Πηλίου», τον Ιούνιο του 2023 στο νομό Μαγνησίας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Δευτεροβάθμιος Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Δίκτυο Περραιβία».
19. « ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ THREE ON THREE», τον Ιούνιο του 2023 στη Σκιάθο.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΔΟΑΠΝ) ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ.
20. «ΧΧΧΙΙΙ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» τον Ιούνιο του 2023 στη Σκόπελο και Αλόννησο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
21. « ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ EUROLINK ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ» τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2023 στη Σκιάθο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΔΟΑΠΝ) ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ.
22. « 25th GREEK SUMMER CAMP SHINKYOKUSHINKAI» τον Ιούλιο του 2023.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Αθλητικός Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας.
23. « 3ο SUMMER CAMP SHINKYOKUSHINKAΙ» τον Ιούλιο του 2023 στο καρνάγιο Κάτω Λεχώνια. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ».
24. «INTERNATIONAL TOURNAMENT KYOKUSHIN» τον Ιούλιο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ KANKU KYOKUSHIN ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ (ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ).
25. « AGRIA INTERNATIONAL OPEN» τον Αύγουστο του 2023 στο Ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Μαγνησίας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΑΘΛΟΣ».
26. « 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ» τον Σεπτέμβριο του 2023 στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.
27. «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ PLATU 25» τον Σεπτέμβριο του 2023 στο παραλιακό μέτωπο του Βόλου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
28. «ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PLATU 25» τον Οκτώβριο του 2023 στο παραλιακό μέτωπο του Βόλου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
29. « SKIATHOS CUP» τον Οκτώβριο του 2023 στη Σκιάθο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ.
30. « Διασυλλογικοί αγώνες Καράτε KENTAYROS CUP» τον Οκτώβριο του 2023στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΡΙΑΣ «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ».
31. « 7ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ «ALMYROS CITY – ZERELIA LAKES» τον Οκτώβριο του 2023 στον Αλμυρό. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ.
32. « ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ» τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Πορταριά Πηλίου. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.
33. « ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ» τον Οκτώβριο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.
34. « ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ S.U.P.» τον Οκτώβριο του 2023 στο Βόλο. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το