Τοπικά

300 μικροί μαθητές θα ερμηνεύσουν συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών με θέμα την θάλασσα αύριο το βράδυ στην παραλία

ΝΑΥΤΙΚΗ-ΕΒΔΟΜΑΔΑ-1021x580

Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου στις 20.30 μ.μ.,
Ο φορέας πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός» , σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας θα παρουσιάσουν ένα πρωτοποριακό θέαμα για τα εκπαιδευτικά δεδομένα της περιοχής μας..
300 μικροί μαθητές θα ερμηνεύσουν συνθέσεις Ελλήνων Δημιουργών με θέμα την θάλασσα και με τη συνοδεία της Ορχήστρας «Ιωνία».
Συμπράττει μαζί τους στο κοντραμπάσο η Νάνσυ Χατζή.
Τη μεγάλη αυτή πρωτοδημιούργητη χορωδία διευθύνει η γνωστή μαέστρος Αναστασία Τζάλλα.
Την όλη εκδήλωση θα παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο υπεύθυνος Νεότητας της Ι.Μ.Δ. Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος.
Στην μεγάλη αυτή χορωδία συμμετέχουν με τους υπεύθυνους καθηγητές μουσικής τα σχολεία:10ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ,19ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ,22ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ,27ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ,,28ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ,31ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ,4ο Δ.Σ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,10ο Δ.Σ.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,2ο Δ.Σ.ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ-ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ,2ο Δ.Σ.ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ-ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ.
Στην ίδια εκδήλωση θα εκτεθούν τα έργα των παιδιών , από τα Σχολεία που παίρνουν μέρος στην εκδήλωση , που έχουν γενικό τίτλο «Χάρτινο καράβι».
Οι δημιουργίες των μαθητών θα παρουσιαστούν στο κοινό και θα βραβευτούν από επιτροπή Εικαστικών , που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της «ΚΙΒΩΤΟΥ», Γιάννη Παπαϊωάννου , Βασίλη Καποδίστρια και τον Δημήτρη Παλιούρα.
Τα σχολεία που συμμετέχουν στο εικαστικό μέρος της εκδήλωσης είναι:
2ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ, 6οΔ.Σ.ΒΟΛΟΥ, 22ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ, 27ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ, 29οΔ.Σ.ΒΟΛΟΥ και 31ο Δ.Σ.ΒΟΛΟΥ.
Σε όλους τους μικρούς μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος θα απονείμει παπύρους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή, σαν ανάμνηση αλλά και ως μια προοπτική συμμετοχής στην «Ναυτική Εβδομάδα» , το επόμενο καλοκαίρι.
ΠΡΟΒΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το