Αθλητισμός

Το 3 στα 3 πέτυχαν τα τμήματα βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Το Σαββατοκύριακο 3 – 4 Μαρτίου τα τμήματα Βόλεϊ της Νίκης Βόλου πέτυχαν το 3 στα 3. Το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, στο ουδέτερο γήπεδο των Φαρσάλων οι γυναίκες της Νίκης κέρδισαν με 3-1 σετ την Άθλεση Λάρισας.
Η Νίκη έπαιξε με πάθος από την αρχή του παιχνιδιού και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η ομάδα της Νίκης έμεινε πίσω στο σκορ και μολονότι προσπάθησε για την ανατροπή, τελικά, έχασε το δεύτερο σετ στις λεπτομέρειες με 23-25.
Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε καλή ψυχολογία και πήρε, δύσκολα, το τρίτο σετ με 26-24. Το τέταρτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς η Άθλεση έμεινε από ψυχικά αποθέματα και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Νίκης Βόλου χάνοντας το σετ με 25-15 και εν τέλει και το παιχνίδι με 3-1 σετ.
Απομένει ακόμα ένα παιχνίδι το επόμενο Σάββατο με το Δαφνησιακό στο ουδέτερο της Λαμίας για να προκριθεί στην επόμενη φάση των μπαράζ ανόδου.

Τα σετ:
25-21,23-25,26-24,25-15

Για τη Νίκη Βόλου (Σ. Μπουμπούκη) αγωνίστηκαν οι: Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Κονιστή, Μπένου, Σύρου, Νικολούλη, Χαλκιά, Στεργιόπουλου, Δόλγυρα, Μερκονιάν, Βαΐτση και Θεοχάρη.

Το πρωί της Κυριακής 4 Μαρτίου, οι παγκορασίδες β΄ της Νίκης Βόλου κέρδισαν με 3-0 σετ τις αντίστοιχες του Γ.Σ. Βόλου για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων β΄ της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Τέλος το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4 το απόγευμα, οι κορασίδες Α΄ της Νίκης Βόλου κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ τις αντίστοιχες του Αμπελώνα Λάρισας.

Τα σετ:
25-15,25-21,25-14

Για τη Νίκη Βόλου (Χρ. Γαλαζούλας) αγωνίστηκαν οι: Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Δημητριάδη, Στεργιόπουλου, Γαϊτάνη, Μέλλιου, Καρατάσιου, Τρίχα, Κλαδάκη Σταφυλαράκη και Βαταμίδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το