Τοπικά

Η 2η Ογκολογική ημερίδα αύριο στο Βόλο

ημερίδα

Πραγματοποιείται αύριο στο Xenia του Βόλου η 2η Ογκολογική Ημερίδα. Την οργανώνουν η Ελληνική και Διεθνή Εταιρεία Μοριακών Στοχευμένων και Εξατομικευμένων Θεραπειών, σε συνεργασία με τη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα αναπτυχθούν στρογγυλά τραπέζια, με θέματα τον καρκίνο του πνεύμονα, το γυναικολογικό καρκίνο, τον καρκίνο του νεφρού – καρκίνο του προστάτη, τον κολοορθικό καρκίνο και τον καρκίνο του μαστού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εξαίρετοι γιατροί της επιστημονικής κοινότητας των ογκολόγων θα αναπτύξουν άκρως ενδιαφέρουσες διαλέξεις».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ρήγας Γιώργος, στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων σημειώνει: «Σε αυτήν τη δεύτερη κατά σειρά προσπάθειά μας, οι στόχοι και οι προοπτικές παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς της πρώτης Ημερίδας: Ενημέρωση-επικοινωνία των πολιτών της Μαγνησίας όσον αναφορά στο τι είναι ο καρκίνος, πώς προλαμβάνεται, πώς γίνεται η διάγνωσή του, πώς η αντιμετώπισή του και τι επιπτώσεις έχει στην περαιτέρω ζωή του κάθε ασθενούς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το