Ελλάδα

28η Οκτωβρίου: Η μαθήτρια με καταγωγή από την Κένυα που «έκλεψε» τα βλέμματα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

«Νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου», δήλωσε μετά τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου η μαθήτρια του 32ου Λυκείου της πόλης Βερόνικα Ντούγκου, με καταγωγή από την Κένυα από την πλευρά του πατέρα της, ο οποίος είναι ο γνωστός ιατροδικαστής, Σαμουήλ Ντούγκου Τζάου. Από την πόλη της Θεσσαλονίκης κατάγεται η μητέρα της.

Μαζί με εκατοντάδες άλλους νέους της πόλης, η Βερόνικα παρήλασε στην Τσιμισκή, για πρώτη φορά στη ζωή της, ξεχωρίζοντας για την κορμοστασιά της και το αγέρωχο βλέμμα της. Άλλωστε, η Βερόνικα Ντούγκου είναι φέρελπις αθλήτρια του στίβου, με επιτυχίες σε πανελλαδικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι αθλήτρια του συλλόγου «Ρήγας» και δείχνει ότι έχει ιδιαίτερο ταλέντο και ικανότητες στις κούρσες ταχύτητας, κυρίως σε αυτές των 100 και των 200 μέτρων.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι καταφέρνει να πετύχει σημαντικές αθλητικές επιδόσεις, χωρίς να παραμελεί στο ελάχιστο τα μαθήματά της στο σχολείο, αφού είναι άριστη μαθήτρια. Την ίδια στιγμή συναθλητές της αλλά και συμμαθητές της κάνουν λόγο για ένα πολύ ευγενικό και ήσυχο κορίτσι.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το