Τοπικά

28 μονάδες αίματος από την εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΕΕΚ και του 4ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και συλλογή 28 μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου, από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου και το 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ .Ν. Βόλου και το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου, από τις 9.00 ως και τις 14.00.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους μαθητές των τμημάτων και των τριών τάξεων του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, για τη Θαλασσαιμία και την άμεση εξάρτησή της από την εθελοντική προσφορά αίματος για την αντιμετώπισή της και τη θεραπεία της.


Η Πρόεδρος, κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες στο Σύλλογο Προσωπικού, το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου, το Σύλλογο Προσωπικού και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας.
Ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν, ιδιαίτερα όλους όσοι προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά. Ευχαριστούν την Ιατρό κ. Στυλιανή Μπέργιου και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ .Ν. Βόλου για την άριστη συνεργασία.
Επίσης, ευχαριστούν τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου κ. Θέμη Τζιούνη για τη στήριξη και την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για τη συμμετοχή της στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία.
Τέλος, τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες επιθυμούν να εκφράσουν στη Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Βόλου κ. Φωτεινή Γρηγορίου και το Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Παπαιωάννου Χρήστο, για την άψογη διοργάνωση άλλης μιας δράσης ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση «Πέρα από τη συλλογή αίματος που την καθιστά εξαιρετικά σημαντική για όλους εμάς, ήταν μια μέρα γεμάτη φως, αγάπη και πολλά χαμόγελα που προσφέρθηκαν σε όλους μας απλόχερα και ειλικρινά».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το