Τοπικά

Ψεκασμός των απορριμμάτων στο Βόλο

Ιδιωτικά συνεργεία ψεκάζουν από χθες τους τόνους των απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους της πόλης από την πολυήμερη απεργία των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέσσερα συνεργεία ιδιωτικής εταιρείας ψέκασαν χθες για λογαριασμό του Δήμου Βόλου τις σωρούς με τους εκατοντάδες τόνους απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί στο κέντρο της πόλης και στις περιφερειακές συνοικίες του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου.

Οι ψεκασμοί θα επαναληφθούν αύριο ή μεθαύριο, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, καθώς η κινητοποίηση θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή.

Χθες το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου μετά τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που έκαναν λόγο για βροχές, προχώρησε με ειδικά συνεργεία που συγκροτούσε το προσωπικό ασφαλείας, στον καθαρισμό φρεατίων, προκειμένου να αποτραπεί η απόφραξή τους από φερτές ύλες και απορρίμματα που είναι εναποτεθειμένα στα ρείθρα των δρόμων.

Επίσης συνεργεία δημοτικών υπαλλήλων που είναι προσωπικό ασφαλείας, ήταν χθες το βράδυ σε επιφυλακή.

Χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Βόλου Χαρ. Τσαμπάζης δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι πολλοί καταστηματάρχες, ιδιαίτερα στο κέντρο του Βόλου, δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Δημοτικής Αρχής για την τακτοποίηση των χαρτοκιβωτίων των επιχειρήσεών τους, σε αντίθεση με τους περισσότερους δημότες, οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν ότι η απεργία θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή, απέφυγαν να βγάλουν τα σκουπίδια στους δρόμους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το