Αθλητισμός

Εκκίνηση σήμερα στο 1ο Ράλι Αλμυρού “Θ”

rally-almyrou-2016

Στις 28 έφτασαν οι συμμετοχές στο 1ο Ράλι Αλμυρού, το οποίο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο. Διοργανωτής είναι ο Όμιλος Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΟΜΑΘ) και ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμυρού. Η πανηγυρική εκκίνηση θα λάβει χώρα σήμερα στην Αμαλιάπολη, ενώ οι ειδικές διαδρομές θα πραγματοποιηθούν στις Νηές και στους Αγίους Θεοδώρους. Το service park θα βρίσκεται στη Σούρπη, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στον Αλμυρό.

Στους ρυθμούς του Ράλι Αλμυρός κινείται η ευρύτερη περιοχή. Χθες Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού στην πλατεία Αλμυρού, ώστε να είναι έτοιμη σήμερα το πρωί για να φιλοξενήσει τα αγωνιστικά οχήματα. Ο αγώνας ξεκίνησε στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού με τον τεχνικό έλεγχο σήμερα στις 10 το πρωί και είχε διάρκεια τέσσερις ώρες. Στο ίδιο σημείο θα γίνει και ο τερματισμός του αγώνα την Κυριακή. Το σημείο τέλεσης του τεχνικού ελέγχου και του τερματισμού είναι στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου μεταξύ των οδών Μυρμιδόνος και Αργυροπούλου. Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα θα διεξαχθεί στην παραλιακή οδό της Αμαλιάπολης, σήμερα στις 20.00 και θα διαρκέσει δύο ώρες. Το service park του αγώνα θα είναι στην Σούρπη, στον περιφερειακό δρόμο Σούρπης, στο ύψος του Γυμνασίου μέχρι την Π.Ε.Ο.
Η ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι» θα διεξαχθεί μία φορά σήμερα Σάββατο από τις 18.00 έως τις 21.00 και δύο φορές την Κυριακή από τις 09.00 έως τις 14.00. Ο δρόμος που θα χρησιμοποιηθεί θα έχει αφετηρία 2950 από τον κόμβο Αγίων Θεοδώρων και εκτείνεται στην επαρχιακή οδό Λαμίας-Βόλου για 13 χιλιόμετρα.
Η ειδική «Νηές» θα διεξαχθεί δύο φορές την Κυριακή από τις 09.20 έως τις 14.20. Ο δρόμος που θα χρησιμοποιηθεί θα έχει αφετηρία στο 2.33 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σούρπης-Όρμου Νηών, στη σύνδεση με το νέο δημοτικό δρόμο προς παραλία Νηών, όπου και εκτείνεται για 3,92 χιλιόμετρα και συνδέεται και πάλι με την επαρχιακή οδό Σούρπης-Όρμου Νηών, στο χιλιόμετρο 4,50 για να επιστρέψει στο 2,33 όπου και τερματίζει η ειδική διαδρομή.

Οι συμμετοχές
Το κοντέρ σταμάτησε στις 28 συμμετοχές για το 1ο Ράλι Αλμυρός που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. Αναλυτικά, τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα:
1) Ντόφης-Τσαουσόγλου C2/A8 Mitsubishi Lancer Evo VIII. 2) Nikon-Ανδριανόπουλος C2/N4 Mitsubishi Lancer Evo IX. 3) Παναγιωτόπουλος-Αντωνοβαρδάκης C2/N4 Subaru Impreza. 4) Περγάμαλης-Τράικος C1/E12Τ Ford Sierra. 5) Πλάγος-Ρέντης C3/A7 Honda Civic Type-R. 6) Καραθανάσης-Καραθανάσης C3/E11 Opel Astra. 7) Ανδριτσάκης-Αυγέρης C3/E11 Seat Ibiza. 8) Μανούσκος-Κούσουλας C3/E11 Opel Ascona. 9) Τραγής-Γκιλομανάκης C4/E10 Peugeot 205 Rallye. 10) Ντόντης-Ντόντης C4/A6KC Peugeot 106 Maxi. 11) Ζάχαρης-Ζήκας C4/A6KC Peugeot 106. 12) Μυλωνάς-Καλοπήτας C4/E10 Toyota Corolla. 13) Πάλμος-Ψαράκου C4/E10 Peugeot 205. 14) Μαργαρώνης-Αφαλωνιάτης C5/A6 Citroen Saxo. 15) Filon -Γονάκης C5/A6 Peugeot 206 XS. 16) Τασιόπουλος-Μπασιούκας C5/A6 Citroen Saxo. 17) Αθανασόπουλος-Μπαρδάκης C5/A6 Citroen C2R2. 18) Τσιτσιγιάννης-Τσιτσιγιάννη C5/A6 Citroen Saxo. 19) Βεργοζήσης-Ζαβλάνος C5/A6 Citroen C2R2. 20) Παρασκευάς-Δαμασιώτης C5/Ε9 Suzuki Swift. 21) Παπαδόπουλος-Μουζάκης C5/A6 Peugeot 206 XS. 22) Μαγγιδάς-Ντόντη C5/A6 Peugeot 106. 23) Κορνελάκης-Ορφανός C6/N2 Peugeot 106. 24) Σύλλας-Κουκλιαμπής C6/N2 Citroen Saxo. 25) Πλατώνης-Λιλλής C6/A5 Toyota Yaris. 26) Μιχαήλ-Κορίνθιος C6/N2 Peugeot 106. 27) Καρακατσάνης-Βασταρδής C6/N2 Citroen Saxo. 28) Μποχώρης-Σανίδας C6/A5 Toyota Yaris.

Με έξι πληρώματα  η Λ.Α. Βόλου
Από την Λ.Α. Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση που αφορά τη συμμετοχή της στο 1ο Ράλι Αλμυρού: «Το παρών θα δώσουν σε ένα ακόμη αγώνα αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου και πιο συγκεκριμένα στον 3ο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλι Κεντρικής Ελλάδος, το 1ο Ράλι Αλμυρού το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου.
Στην κατηγορία/κλάση C1/Ε12Τ οι Γιώργος Περγάμαλης-Τράικος Ευστάθιος με Ford Sierra θα κινηθούν σε γνώριμες διαδρομές ελπίζοντας για το καλύτερο, μιας και ο αγώνας γίνεται στην γειτονιά τους, αφού οδηγός και συνοδηγός κατάγονται από τον Αλμυρό. Στην κατηγορία/κλάση C4/Ν4 παρών δηλώνει ένας ακόμη οδηγός με καταγωγή από τον Αλμυρό, ο λόγος για τον Άκη Παναγιωτόπουλο με το Subaru Impreza STI και συνοδηγό τον Γιώργο Αντωνοβαρδάκη ο οποίος θέλει να ξεχάσει γρήγορα τον τελευταίο αγώνα του Ράλλυ Κένταυρος.
Οι Κώστας Τραγής-Γκιλομανάκης Βασίλης στην κατηγορία/κλάση C4/E10 με Peugeot 205, οποίοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στον τελευταίο τους αγώνα, έρχονται στον Αλμυρό με το αυτοκίνητο να δουλεύει τέλεια και οι χρόνοι τους θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Ο Αποστόλης Βεργοζήσης με συνοδηγό τον Ζαβλάνο Μάριο με ένα Citroen C2R2 στην κατηγορία/κλάση C5/A6 θα δώσει στην κυριολεξία ομηρικές μάχες, μιας και η εν λόγω κατηγορία είναι αυτή με τον μεγαλύτερο συναγωνισμό. Δεν λείπει πάντως ούτε το πάθος αλλά ούτε και οι αγωνιστικές ικανότητες του πληρώματος και σίγουρα η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Στην ίδια κατηγορία/κλάση το «παρών» δίνει και ο Γιάννης Μαγγιδάς με το Peugeot 106 S16 στον τρίτο του αγώνα με το αυτοκίνητο, αλλά σε γνώριμα λημέρια, μιας και αυτός κατάγεται από την περιοχή του Αλμυρού. Κλείνουμε με τον Κώστα Καρακατσάνη και συνοδηγό τον Κώστα Βασταρδή με το κιτρινοκόκκινο Citroen Saxo VTS στην κατηγορία/κλάση C6/N2. Μετά από μια εγκατάλειψη άνευ λόγου στον τελευταίο αγώνα, το Ράλι Κένταυρος, εδώ θα κινηθούν σβέλτα για να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Στους αγώνες Ράλι, το ζητούμενο είναι ο τερματισμός και μετέπειτα η οποιαδήποτε διάκριση. Έτσι λοιπόν η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εύχεται στους αθλητές της καλό τερματισμό και καλή επιτυχία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το