Τοπικά

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη Λάρισα με τη συμμετοχή της ΝΟΔΕ Μαγνησίας

mpala-podosfairo-arxeio
H Ν.Ο.Δ.Ε. Λάρισας, σε συνεργασία με τις Ν.Ο.Δ.Ε. Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, προγραμματίζει στο πλαίσιο της δράσης της Νέας Δημοκρατίας ”Κανένας στο περιθώριο”, φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της ΝΟΔΕ, με τους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας, τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ (Κέδρων 1) στη Λάρισα (έναντι ξενοδοχείου ΙΜΠΕΡΙΑΛ).
Θα προηγηθεί του ποδοσφαιρικού αγώνα, επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο εν λόγω Ίδρυμα.
Η εν λόγω δράση έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη και τελεί υπό την αιγίδα της Νέας Δημοκρατίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το