Τοπικά

Μεγάλη επιχείρηση κατά του παράνομου στοιχηματισμού στη Λάρισα

stoiximatismos

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA από το πρωί έχει ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση στη Λάρισα κατά του παράνομου στοιχηματισμού, με δεκάδες εντάλματα συλλήψεων. Στους 13 ήδη οι συλληφθέντες…

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στη Λάρισα τις τελευταίες ώρες, έχοντας ξεκινήσει… ανθρωποκυνηγητό, σε μία μεγάλη επιχείρηση κατά του παράνομου στοιχηματισμού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τις από τις 6 το πρωί έχουν διασκορπιστεί στη θεσσαλική πόλη περίπου 50 αστυνομικοί και κάνουν εφόδους, συλλαμβάνοντας μέλη τριών εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται σε παράνομο τζόγο.

Η επιχείρηση στήθηκε έπειτα από καταγγελίες που υπήρξαν, τη στιγμή που ανάμεσα στα εμπλεκόμενα πρόσωπα βρίσκονται και πράκτορες ΟΠΑΠ.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη γίνει έντεκα συλλήψεις μπουκ κι ακόμη δύο πρακτόρων ΟΠΑΠ, οι οποίοι βρίσκονται αυτή την ώρα στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζίρος του παράνομου στοιχηματισμού δεν αφορούσε απλά σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά πρόκειται για επταψήφιο νούμερο.

Αυτή δε είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ για παρόμοια υπόθεση, ενώ έχουν εκδοθεί δεκάδες ακόμη εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: sdna.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το