Τοπικά

Πληρότητες 70% έως 85% στα ξενοδοχεία σε Βόλο – Πήλιο “Θ”

volosok2006
Οι ξενοδόχοι είναι ικανοποιημένοι από τα ποσοστά πληρότητας και αναμένουν ότι μέχρι αύριο Μεγάλο Σάββατο θα υπάρξουν οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής

Σε καλύτερα επίπεδα από πέρυσι κυμαίνονται οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας ενόψει του Πάσχα, ενώ η κατάσταση έχει τονωθεί και από τους ξένους τουρίστες που εδώ και δεκαπέντε ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους στη Μαγνησία.
Οι τιμές στα δίκλινα δωμάτια διαμορφώνονται μεταξύ 40-100 ευρώ ανάλογα βέβαια με την κατηγορία του ξενοδοχείου και τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Πάντως ήδη έχουν ανοίξει και αρκετά ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές της Μαγνησίας, αφού ουσιαστικά μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο.
Οι ξενοδόχοι είναι ικανοποιημένοι από τα ποσοστά πληρότητας και αναμένουν ότι μέχρι αύριο Μεγάλο Σάββατο θα υπάρξουν οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής, οι οποίοι θα φύγουν από τα αστικά κέντρα και θα θελήσουν περάσουν όμορφα στον Βόλο και το Πήλιο.
Οι ξένοι τουρίστες έχουν κάνει την παρουσία τους εδώ και δεκαπέντε ημέρες ανοίγοντας έτσι τον κύκλο της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.
Βέβαια οι τουρίστες επιλέγουν συνήθως τα ξενοδοχεία τα οποία μέσα στον χειμώνα έκαναν σημαντικές προσπάθειες για να προσελκύσουν κόσμο από το εξωτερικό ακολουθώντας διάφορες δράσεις.
Ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Κώστας Λεβέντης τόνισε πως στον Βόλο η πληρότητα των ξενοδοχείων ενόψει του Πάσχα ξεπερνά το 70%, ενώ σε Μακρινίτσα, Πορταριά, Τσαγκαράδα η πληρότητα κυμαίνεται μεταξύ 70-85%. Επίσης υπάρχουν και άλλα παραλιακά θέρετρα, όπου τα ξενοδοχεία άνοιξαν, αφού μπαίνουμε στον Μάιο και η πληρότητα ξεπερνά το 60%. Σε γενικές γραμμές η πληρότητα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας για το Πάσχα είναι ελαφρώς καλύτερη από πέρυσι, ενώ πάντα υπάρχουν και οι ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής, οι οποίοι μπορεί να αφήσουν τις πόλεις και να έρθουν. Ακόμη εδώ και δεκαπέντε ημέρες έχει αρχίσει και η έλευση των ξένων τουριστών που μεταβαίνουν σε ξενοδοχεία τα οποία έχουν δουλέψει όλο τον χειμώνα για τους προσελκύσουν.
Ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε πως οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν τις δύο διανυκτερεύσεις, ενώ και οι τιμές ξεκινούν από χαμηλά επίπεδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το