Τοπικά

Ο δήμαρχος Σκιάθου αναθέτει νομική υποστήριξη, μετά από μήνυση του αδερφού του…

prevezanos

Η δημοτική αρχή Σκιάθου θα ορίσει δικηγόρο για να υπερασπιστεί μέλη της προηγούμενης δημοτικής αρχής, μεταξύ των οποίων και το νυν δήμαρχο, που κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος, μετά από καταγγελία που κατέθεσε ο Γιάννης Πρεβεζάνος.

Ο δικηγόρος που θα ορίσει ο Δ. Πρεβεζάνος ως δημοτική αρχή θα υπερασπιστεί τους Ταξιάρχη – Αιγιαλέα Κόλλια, Απόστολο Πασχάλη, Αθανάσιο Ζλατούδη, Κωνσταντίνο Γιαννίτση, Δημήτρη Πρεβεζάνο, Φωτη Κοφινά, Ζαχαρία Μαθηνό, Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη , Χρήστο Μασούρο, Κων/νου Τσόλα, Ιωάννη Πατσά. Νικολάο Χαλκιά, Κυριάκο Καραστατήρα. Ιωάννη Μπούρτζικα, Δημήτρη Διολέττα και Δημητρίου Ζυμαρικόπουλο, για αποδιδόμενη παράβαση καθήκοντος, πράξη που φέρεται να έγινε το 2012, το 2013 και το 2014 με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις οποίες μετείχαν, οι παραπάνω.
Κατηγορήθηκαν, συγκεκριμένα, για την παραχώρηση αίθουσας του πολιτιστικού κέντρου «Μπούρτζι» του Δήμου Σκιάθου προς την μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Τα Μουσικά Όργανα του Κόσμου Συλλογή Monnier Δεληγιάννη», για τη στέγαση συλλογής μουσικών οργάνων, κατόπιν μηνύσεως του Ιωάννη Πρεβεζάνου.
Η ανάθεση νομικής υποστήριξης των συγκεκριμένων ατόμων που όλοι είχαν την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σκιάθου, γίνεται σύμφωνα με το Νόμο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το