Αθλητισμός

Τέσσερις Βολιώτισσες στην Εθνική “Θ”

Σ18 Φ100 ΤΡΙΣΤ
Από αριστερά εικονίζονται οι Φουκαλά, Κουτίδη, Σ. και Ε. Κοφίδη

Τέσσερις αθλήτριες του ΝΟΒΑ μετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα γίνει στο Λονδίνο τον Μάιο. Πρόκειται για τις Ευαγγελία Κουτίδη, Σίλια και Εβίτα Κοφίδη και Κατερίνα Φουκαλά, οι οποίες συγκαταλέγονται στην «αφρόκρεμα» της συγχρονισμένης κολύμβησης στη χώρα μας.

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Λονδίνο, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 9-22 Μαΐου 2016.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας -που θα είναι πλήρης και θα μετάσχει σε Σόλο, Ντουέτο Ομαδικό και Κόμπο στο Ευρωπαϊκό- βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αλεξανδρούπολη σε κοινό καμπ προετοιμασίας με μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του παγκόσμιου στερεώματος, την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Το καμπ ολοκληρώθηκε χθες Μεγάλη Τετάρτη και οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα έχουν επιλέξει για να συμμετέχουν 12 διεθνείς αθλήτριες, ανάμεσά τους και οι αθλήτριες του ΝΟΒΑ Ευαγγελία Κουτίδη, Σίλια και Εβίτα Κοφίδη και Κατερίνα Φουκαλά

Αναλυτικά τα 12 κορίτσια είναι τα εξής: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαριλένα Αρμάου, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σίλια Κοφίδη, Εβίτα Κοφίδη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Κατερίνα Φουκαλά, Βαλεντίνη Φαραντούρη.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και η φιλοξενία της αποστολής έγινε με την επιμέλεια του μέλους του ΔΣ της ΚΟΕ Χριστίνας Ρουσσίδου, την οποία ευχαριστούν ιδιαίτερα οι προπονήτριες και οι αθλήτριες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το