Τοπικά

Κυκλοφοριακό χάος χθες στον κόμβο Δημαρχείου “Θ”

SANYO DIGITAL CAMERA
Τα ΙΧ που κινούνταν προς το κέντρο της πόλης τόσο από τη Νέα Ιωνία, όσο και από την περιοχή των Παλαιών, μόλις έφταναν στον κόμβο Δημαρχείου στην κυριολεξία ακινητοποιούνταν

Κυκλοφοριακό χάος δημιουργήθηκε χθες για δυο περίπου ώρες στον κόμβο Δημαρχείου και συγκεκριμένα στην αρχή της Ιάσονος, αφού τα μποτιλιαρισμένα ΙΧ χρειάζονταν περίπου 15’ έως 20’ για να φτάσουν έως την Ιωλκού και την Κ. Καρτάλη. Οι οδηγοί έπρεπε να ήταν οπλισμένοι με αρκετή δόση υπομονής, ενώ δεν έλειψαν και οι εκνευρισμοί για θέματα προτεραιότητας, αφού στην ουσία οι φωτεινοί σηματοδότες αποτελούσαν διακοσμητικά στοιχεία παρά το γεγονός ότι δούλευαν. Τα αρνητικά σχόλια των οδηγών ήταν πολλά και καυστικά για την απουσία της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Το μποτιλιάρισμα σημειώθηκε μεταξύ 12 μ. και 2 μ.μ. προφανώς λόγω και της έλευσης των πρώτων επισκεπτών στην περιοχή μας για την περίοδο του Πάσχα. Τα ΙΧ που κινούνταν προς το κέντρο της πόλης τόσο από τη Νέα Ιωνία, όσο και από την περιοχή των Παλαιών, μόλις έφταναν στον κόμβο Δημαρχείου στην κυριολεξία ακινητοποιούνταν για αρκετή ώρα ή στην καλύτερη περίπτωση προχωρούσαν με βήμα σημειωτόν. Τα φανάρια βρίσκονταν σε λειτουργία, αλλά δεν μπορούσαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, καθώς ο αριθμός των ΙΧ που είχε εγκλωβιστεί στην αρχή της Ιάσονος ήταν μεγάλος. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στις διασταυρώσεις της Ιάσονος με Ιωλκού και Κ. Καρτάλη, όπου για αρκετή ώρα επικράτησε κυκλοφοριακό χάος τις ίδιες ώρες. Όπως προαναφέρθηκε, οδηγοί σχολίαζαν αρνητικά την κατάσταση και κυρίως την απουσία στον κόμβο Δημαρχείου της Τροχαίας, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το