Αθλητισμός

Μελισσανίδης: Έξω οι… Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο!

melissanidis

Την ώρα που ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους τρεις εκπροσώπους του Ολυμπιακού, παρενέβη ο Δημήτρης Μελισσανίδης με μια ατάκα που έβαλε… φωτιές στην Super League.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ιβάν Σαββίδης είπε προς τον Θόδωρο Γιαννίκο (εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Oλυμπιακός): «Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι υπάλληλος». και αφότου ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του βορρά «επέτρεψε» στον Σάββα Θεοδωρίδη να μιλά (λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εσύ μπορείς να μιλάς, δεν είσαι υπάλληλος»), ήρθε η δυναμική τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

«Να φύγουν τώρα οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο», φώναξε με… νόημα ο «Τίγρης» για τους τρεις εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ώρα που ο Διευθυντής Επικοινωνίας του ΟΣΦΠ Κώστας Καραπαπάς φώναξε «Ντροπή!».

Η τοποθέτηση του Μελισσανίδη: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσεις ας βοηθήσει. Ο Ιβάν έχει δίκιο εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών. Αυτή η επιτροπή να πάει στον Κοντονή και να ζητήσουν να φτιάξει η διαιτησία. Αυτοί οι έξι θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να γίνει μία κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του κυπέλλου. Και μία ακόμα πρόταση, ο πρωταθλητής πρέπει να δίνει το 40% από την Super League στις μικρές ομάδες για να δυναμώσουν και να φτιάξει το ποδόσφαιρο».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το