Τοπικά

22 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

22 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε σήμερα από το ΕΕΕΕΚ Βόλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου.
Η πρόεδρος Δέσποινα Λουκάκη, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλου του Συλλόγου, επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες στο Σύλλογο Προσωπικού, το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου. Ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν, την Ιατρό Στυλιανή Μπέργιου και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ .Ν. Βόλου για την άριστη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούν την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων –Εκδηλώσεων, Νατάσα Μορφογιάννη για τη συμμετοχή Υπαλλήλων της Δημοτικής στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία.


Τέλος, τις πιο ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμούν να εκφράσουν προσωπικά στη Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Βόλου Φωτεινή Γρηγορίου για την άψογη διοργάνωση άλλης μιας δράσης ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.
“Τέτοιες δράσεις αποτελούν ακτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, καθώς η προσφορά αίματος δεν κοστίζει παρά μόνο λίγο από το χρόνο μας, είναι όμως προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, μια πράξη ύψιστης ηθικής σημασίας και αγάπης” αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το