Ελλάδα

Σαμαράς κατά κυβέρνησης: Παρέδωσα κράτος και το κατάντησαν ένα απέραντο hotspot

SAMARAS

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ουσιαστικά στην πρώτη δημόσια παρέμβασή του από τότε που αποχώρησε από την ηγεσία της ΝΔ, σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στην Καλαμάτα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση επικίνδυνη για τον τόπο επισημαίνοντας πως απέτυχε σε όλα και τον Αλέξη Τσίπρα «αδίστακτο» και «ανεύθυνο».

Ο κ. Σαμαράς υπεραμύνθηκε των πολιτικών του ως πρωθυπουργού και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της στο προσφυγικό και την οικονομία. Μάλιστα φρόντισε να δηλώσει παρών στον αγώνα που δίνει η ΝΔ και η χώρα.

«Παρέδωσα κράτος και εκείνοι το κατάντησαν ένα απέραντο hot spot» ήταν μια από τις πολλές επικριτικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας ότι δικαιώθηκαν όλες οι προειδοποιήσεις που είχε κάνει προεκλογικά.

«Θα μπορούσα να μιλήσω για κυβερνητική φαρσοκωμωδία ή και για τσίρκο ακόμα» είπε και συμπλήρωσε: «Γιατί όταν πας από το “ουάου” του κ. Βαρουφάκη, στο “νιάου” της… γάτας των Ιμαλαΐων, τότε, προφανώς, έχεις, ως κυβέρνηση, απόλυτα αυτοδιασυρθεί».

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, παρόλο που «το σκοτάδι πάνω από τη χώρα μας μοιάζει σήμερα πιο πυκνό από ποτέ, δεν θα αργήσει να ξημερώσει!».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το