Κόσμος

Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή η Μαντόνα: «Έχασα τον γιο μου» (video)

ma-708_74

Απαρηγόρητη είναι η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα μετά την απόφαση του γιου της Ρόκο να πάει να ζήσει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε σε στενούς της φίλους ότι έχει αποδεχτεί την ήττα της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι στη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η «βασίλισσα της ποπ» ομολόγησε σε στενούς της φίλους ότι έχει αποδεχτεί πως ο έφηβος Ρόκο δεν θέλει πλέον να μένει μαζί της στις ΗΠΑ και προτιμά να ζει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

ma-7_4
Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Όκλαντ, η «σιδηρά» κυρία της ποπ μουσικής ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της ώρα που μιλούσε για τον γιο της, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή της μητέρας για το παιδί της». Στη συνέχεια η 57χρονη αφιέρωσε στο παιδί της το τραγούδι La Vie En Rose με την ελπίδα ότι είναι κάπου εκεί έξω και την ακούει.

Σύμφωνα με τα άτομα που ανήκουν στο περιβάλλον της τραγουδίστριας η Μαντόνα παραδέχθηκε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί από τη μάχη και να αφήσει τον γιο της να μείνει στη Βρετανία. Όπως δήλωσε αυτήν την εποχή αισθάνεται «σαν χαμένη» χωρίς αυτόν αλλά είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει για την ευτυχία του, με την προϋπόθεση ότι θα εξακολουθεί να συμμετέχει ως γονέας στις αποφάσεις που τον αφορούν.

https://www.youtube.com/watch?v=w5cpReDKH7A

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το