Τοπικά

Επανασπορά γκαζόν στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου “Θ”

parko agiou konstantinou

Στην επανασπορά του γκαζόν στα «γυμνά» σημεία στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου προχωρεί άμεσα η αρμόδια Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας, οι σχετικές εργασίες πρόκειται να αρχίσουν να εκτελούνται αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα. Χθες το πρωί συνεργείο έριξε σε σημεία του γκαζόν βελτιωτικό σε υγρή μορφή, προκειμένου να επικαλυφτούν οι λακκούβες στο χώμα και να μην προκαλούνται ατυχήματα στους διερχόμενους πεζούς, στο πλαίσιο πάντα της εκτέλεσης του έργου επανασποράς.

Η ρίψη του βελτιωτικού υγρού από το συνεργείο χθες το πρωί στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου προκάλεσε την αντίδραση διερχομένων πεζών, οι οποίοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Βόλου προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά, υποστηρίζοντας ότι έγινε χρήση πετρελαίου.
Ωστόσο, από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου διευκρινίζεται αρμοδίως ότι το υγρό που χρησιμοποιήθηκε είναι βελτιωτικό και όχι πετρέλαιο.
Το βελτιωτικό σε υγρή μορφή, όπως αρμοδίως προκύπτει από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου, χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να επικαλυφτούν με χώμα οι λακκούβες στο γκαζόν και να μην προκαλούνται ατυχήματα στους διερχόμενους πεζούς, στο πλαίσιο πάντα της εκτέλεσης του έργου της επανασποράς του πάρκου.
Ο προγραμματισμός της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου αναφέρει ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων και των αντίστοιχων για την Καθαρά Δευτέρα πρόκειται να αρχίσει η εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών της επανασποράς του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου στα «γυμνά» σημεία του, τα οποία είναι όσα δεν καλύπτονται με γκαζόν.
Επιλογή της αρμόδιας Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου είναι οι σχετικές εργασίες να μην αρχίσουν να εκτελούνται την τρέχουσα χρονική περίοδο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες, ντόπιοι, αλλά και επισκέπτες, που θα συμμετάσχουν και θα παρακολουθήσουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τις αντίστοιχες για την Καθαρά Δευτέρα και σε αυτό το πλαίσιο τα έργα θα αρχίζουν αμέσως μετά, με χρονοδιάγραμμα άμεσης ολοκλήρωσης.
Όπως προκύπτει από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου, με την ολοκλήρωση των εργασιών επανασποράς του γκαζόν σε σημεία του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου ο χώρος σε όλη του την έκταση θα καλύπτεται από χόρτο, καθώς οι λακκούβες που παρατηρούνται σήμερα θα καλυφτούν, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν τους περιπάτους τους χωρίς τον κίνδυνο ατυχημάτων από τις «παγίδες» στο γκαζόν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το