Αθλητισμός

Σαββίδης: Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

savvidis

Μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης μέσω Skype τους ζήτησε να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, υποσχόμενος ότι όλα στο ποδόσφαιρο σύντομα θα είναι καλύτερα.

«Όσα προβλήματα και να μας βάλουν, μόνο να μας ενώσουν μπορούν. Είμαι περήφανος για εσάς και ξέρω ότι μπορείτε να με κάνετε ακόμη περισσότερο. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει από εδώ και πέρα σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν, εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα που φοράμε», ανέφερε –αρχικά- ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

«Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μη σας απασχολεί» τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος –για άλλη μια φορά- εξέφρασε την στήριξή του στον Τούντορ και τους παίκτες.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το