Αθλητισμός

Διαμαντίδης: Δεν σκέφτομαι ότι θα είναι ο τελευταίος μου τελικός

diamantidisa

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό επεσήμανε ότι όλοι στον Παναθηναϊκό σέβονται τον Φάρο Κερατσινίου.

«Για μας κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θα έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο που έχει αποκλείσει πολλές ομάδες της Α1 για να φτάσει εδώ. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο κόσμος που θα έρθει να απολαύσει το μπάσκετ», τόνισε. Ερωτηθείς πώς είναι να ετοιμάζεται για τον τελευταίο τελικό της καριέρας του, απάντησε: «Ούτε καν το σκέφτομαι έτσι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου με τον Φάρο ως το σημαντικότερο ματς του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα και έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Κερατσινίου. «Για μας είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς ως τώρα. Σεβόμαστε το Φάρο, γιατί έφτασε δίκαια εδώ. Έχει παίκτες με εμπειρία στην Α1 και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, γιατί η πορεία του προς τον τελικό είναι μια υπέροχη ιστορία, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και γενικότερα. Αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί κάποιος να πετύχει έναν πολύ υψηλό στόχο. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι στη Μάλαγα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό», ανέφερε και τόνισε απαντώντας στο ερώτημα εάν περίμενε τόσο σύντομα να φτάσει κοντά στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου: Ναι, το περίμενα».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το