Ελλάδα

Μητέρα Μίνας Αρναούτη: Από την ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει κουβέντα

arnaouti708

«Οι γιατροί περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση, να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί» λέει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

Η κοπέλα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Μιλώντας στο Youweekly η μητέρα της κοπέλας που επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης λέει, «Ο μεγάλος φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου. Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει».

Η κοπέλα σύμφωνα με τη μητέρα της, ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της και πολύ πιθανόν να μην έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. «Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοίγει τα μάτια της όταν είμαι από πάνω της και κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα μου μιλήσει, αλλά όχι, στιγμιαία ανοίγει τα ματάκια της και τα ξανακλείνει. Από την ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει ούτε κουβέντα».

«Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει και κάθε ημέρα κάνω την προσευχή μου είναι να βγει καλά το παιδί μου από εκεί μέσα. Ας γίνει αυτό και όλα τα άλλα δεν υπάρχουν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μια μάνα να βλέπει το παιδί της μέσα στα μάτια και να μην μπορεί να του μιλήσει, να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Μόνο αγάπη δίνουμε στη Μυρσίνη κι εγώ και κάποιοι φίλοι της που είναι δίπλα μου. Τίποτα άλλο.»

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σε ερώτηση για το εαν γνωρίζει την οικογένεια Παντελίδη και αν την έχουν στηρίξει οικονομικά, όπως έχει γραφτει, απάντησε αρνητικά, τονίζοντας οτι δεν έχει δεχτεί ούτε τηλέφωνο. «Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. Έχασαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.»

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το