Αθλητισμός

Euroleague: Τελευταίο χαρτί του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμποράλ

spanoulis_13

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο Top-16 της Euroleague και καλείται απόψε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα (21:45, Novasports2), η οποία έχει αμφίβολο τον Γιάννη Μπουρούση.

Η κατάσταση στον όμιλο έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία χρειάζεται ένα σερί νικών για να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ της Euroleague.

Η Λαμποράλ Κούτσα έχει διπλάσιες νίκες από τον Ολυμπιακό στον όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί πολύ κοντά στον αποκλεισμό. Αντίθετα με νίκη θα ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στα προημιτελικά.

Ακόμη και η νίκη όμως σήμερα δεν θα αρκεί αφού οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Μπάμπεργκ και την Κίμκι αλλά και τα εντός έδρας παιχνίδια με Ζαλγκίρις, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ θα κρίνουν την πορεία του.

Ο Ματ Λοτζέσκι αποτελεί τη μεγάλη απουσία του Ολυμπιακού σήμερα ενώ πρόβλημα έχει προκύψει και στην Λαμποράλ Κούτσα αφού ο Γιάννης Μπουρούσης είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν υπολογίζει στον Τόκο Σενγκέλια

Η παράδοση πάντως είναι καθαρά υπέρ του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 31 φορές με τον Ολυμπιακό να μετράει 17 νίκες έναντι 14 των Βάσκων ενώ στα 15 τελευταία εντός έδρας ματς έχει πετύχει 12 νίκες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπελόσεβιτς (Σερβία), Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Βιατόρ (Γαλλία).

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το