Παραπολιτικά

Ο Μπασδάνης δεν χορεύει

H OEBEM εξακολουθεί να είναι …παρεξηγημένη που το Επιμελητήριο δεν αγόρασε κάρτες για το χορό της  και ο πρόεδρός της Τρύφωνας Πλαστάρας επιτίθεται για μια ακόμη φορά στον Τέλη Μπασδάνη.

Εκτιμά εμμέσως αλλά σαφώς ότι οι κάρτες δεν αγοράστηκαν γιατί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου…πικαρίστηκε  από την κάθοδο της ΟΕΒΕΜ στις εκλογές με δικό της ψηφοδέλτιο.
“Η ΟΕΒΕΜ αντιλαμβάνεται τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά ήλπιζε σε μεγαλύτερη συμμετοχή από το Επιμελητήριο, δίχως την πίεση κανενός.
Επίσης, η ΟΕΒΕΜ θα ήθελε να διευκρινίσει ότι οι επιχορηγήσεις από το Επιμελητήριο προς την Ομοσπονδία και τα πρωτοβάθμια σωματεία, πραγματοποιούνται βάσει ρητών διατάξεων νόμου και δεν έγκεινται στη διακριτική ευχέρεια κανενός, οι οποίες προέρχονται από συνδρομές τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του νομού, σε συντριπτική πλειοψηφία μελών της ΟΕΒΕΜ.
Οι προσωπικές επιθέσεις προς την ηγεσία της ΟΕΒΕΜ που επιθυμεί τη διεκδίκηση του Επιμελητηρίου στις επικείμενες εκλογές, καταδεικνύουν πασιφανώς το λόγο μη συμμετοχής του Επιμελητηρίου στον ετήσιο χορό και τουλάχιστον άστοχες μπορούν να χαρακτηριστούν οι αναφορές περί «κάστρου» για το συγκεκριμένο θέμα”, τονίζει ο κ. Πλαστάρας και μας εξηγεί εν ολίγοις ότι ο Τ. Μπασδάνης τον φθονεί, τον φοβάται, τον τρέμει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το