Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Στον Απ. Γαλάτη πέρασαν όλες οι αρμοδιότητες του Στ.Παπαευσταθίου

galatis δευαμβ

Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ ανέλαβε και επίσημα ο Απόστολος Γαλάτης με τον αντιπρόεδρου της Επιχείρησης Στέργιο Παπαευσταθίου να τον καλωσορίζει στη νέα του θέση και να του εύχεται καλό κουράγιο και καλή επιτυχία.  Με σημερινή απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, έγινε ανάκληση της απόφασης για μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από τον Πρόεδρο προς τον Αντιπρόεδρο. Έτσι κάθε αρμοδιότητα που είχε ο κ. Παπαευσταθίου ως Αντιπρόεδρος μεταφέρθηκε στον Απόστολο Γαλάτη. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του έδωσε ο βολιώτικος λαός.
Παράλληλα στη σημερινή συνεδρίαση ορίστηκαν τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Έτσι το Πειθαρχικό θα απαρτίζεται από τους Απ.Γαλάτη, Β. Ζεμπέογλου, Στ. Τζίνης, Απ. Μαλαματίνη και Σοφία Χάλαρη.
Τέλος αποφασίστηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του έτους 2016 όπως και του τεχνικού προγράμματος του φετινού έτους. Αρνητικά στις αναμορφώσεις ψήφισε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Αναφορικά με τη νομιμότητα των αποφάσεων της ΔΕΥΑΜΒ ο νομικός σύμβουλος της Επιχείρησης ανέφερε πως είναι νόμιμες καθώς η Επιτροπή του Άρθρου 152 ανέστειλε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το δικαίωμα των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων να μετέχουν σε Επιτροπές και Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το