Αθλητισμός

Γλέντησε η νικιώτικη οικογένεια (φωτορεπορτάζ)

56b17798-a0f0-4760-b974-c8f4f7a97793

Ο χορός της Νίκης πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Σουΐπας Παλλάς, με τη νικιώτικη οικογένεια να γλεντά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το παρών έδωσε και το προπονητικό τημ της ποδοσφαιρικής ομάδας, με τους κ.κ. Βελιτζέλο, Γρηγοριάδη και Σορώτο να αποχωρούν νωρίς, αφού σήμερα οι κυανόλευκοι δίνουν το σπουδαιότερο ματς της χρονιάς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Στέλιος Βούλγαρης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Θάνος Θεοδώρου και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Δημήτρης Γκόλιας.
Ασφαλώς στο Σουΐπας Παλλάς εκπροσωπήθηκαν και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, πόλο).
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοβελώνη, που βράβευσε τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Νίκης την περίοδο 1994-95 κ. Γιώργο Τσιντσίνη, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Μεϊκόπουλος, που βράβευσε τον κ. Σταύρο Βαφειάδη, επίτιμο πρόεδρο του ΣΔΚΜ, ο οποίος υπηρέτησε τη Νίκη από τη θέση του προπονητή, και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρ. Μπουκώρος. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Βασίλης Λάμπρου βράβευσε για την προσφορά του τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Τσιλφλόγλου.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικός συντάκτης Θανάσης Κόφφας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το