Κόσμος

Τα… περίεργα δώρα της φετινής απονομής Όσκαρ

oskar

Λίγες ώρες πριν ανάψουν οι προβολείς, η Ακαδημία των Όσκαρ ανακοίνωσε και επίσημα τα δώρα που θα μοιραστούν σε όλους τους υποψήφιους, ακόμα και σε αυτούς που δεν θα καταφέρουν να κατακτήσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Η συνολική αξία των… δώρων-παρηγορίες υπολογίζεται στα 182.000 ευρώ, αρκετά αυξημένα σε σχέση με τα περσινά. Είναι, όμως, και πιο… εκκεντρικά, με τους διοργανωτές να δίνουν φέτος μια «Βαμπίρ ανόρθωση στήθους», θεραπεία αύξησης της λίμπιντο (το λεγόμενο Ο-shot) για τις γυναίκες υποψήφιους και ένα 10ήμερο ταξίδι στο Ισραήλ αξίας 50.000 ευρώ!

Και τι είναι αυτή η νέα θεραπεία ανόρθωση στήθους; Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πρόκειται για επαναστατική τεχνική που χρησιμοποιεί αίμα που προέρχεται από αυξητικούς παράγοντες για την αναβίωση του δέρματος χωρίς εμφυτεύματα… Φυσικά, δεν λείπουν και τα μικρότερα, πιο… συμβατικά δώρα, όπως οικιακά σπα, ταξίδια και αισθητικές επεμβάσεις.

Τα δώρα αυτά πηγαίνουν μόνο στους υποψήφιους των βασικών κατηγοριών και όχι σε όσους εργάστηκαν αδιάκοπα για ειδικά εφέ ή μουσική.

Η ακαδημία βάζει σήμερα τις τελευταίες… πινελιές για την απονομή των βραβείων.

Μάλιστα, σε tweet της μοιράστηκε με τον κόσμο μια φωτογραφία από τη στιγμή που στρώνεται το κόκκινο χαλί.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το