Τοπικά

Επενδύσεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου από τη Fraport, σε κτίρια και χώρους στάθμευσης

FRAPORT

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Fraport στα 14 αεροδρόμια που θα διαχειρίζεται απο το 2017, επισκέφθηκε το αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Dr. Stefan Schulte, συνοδευόμενος απο τον τεχνικό διευθυντή Bill Fullerton, τον διευθυντή αεροδρομίων της εταιρείας «Κοπελούζος» κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και τον Επίτιμο Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για τη Θεσσαλία κ. Γεώργιο Παπαρρίζο.

Αφού επισκέφτηκαν όλους τους χώρους του αεροδρομίου και ενημερώθηκαν από τον αερολιμενάρχη κ. Ηλία Πετράκη, αναχώρησαν για την προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο.

Έγινε μία ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τον σχεδιασμό της Fraport ως προς την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, δηλαδή των δύο κτηρίων που υπάρχουν και την ανέγερση ενός τρίτου, εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου και αναβάθμιση των δύο παρκινγκ αυτοκινήτων.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Schulte εκτός του τεχνικού τομέα, ανέλυσε και την πολιτική της εταιρείας για την συνεργασία με τον Δήμο στοχεύοντας στην προβολή του νησιού, αλλά και την αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού από τη Σκιάθο για τις υπηρεσίες της Fraport. Επίσης ζήτησε από τον Δήμαρχο συνεργασία για τις επαφές με την κεντρική διοίκηση, προς επίλυση τυχόν προβλημάτων για την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων και την τελική υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης του αεροδρομίου. Υπογράμμισε την πρόθεση του κ. Schulte να συνεργαστεί με τους τοπικούς φορείς και να χρησιμοποιήσει ανθρώπινο δυναμικό από τη Σκιάθο. Τέλος τον ενημέρωσε για τον τρέχοντα διαφημιστικό προγραμματισμό του Δήμου αλλά και τον μελλοντικό, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιoύν το αεροδρόμιο (AEGEAN – MERIDIANA).

Στο σημείο αυτό ο κ. Schulte συμφώνησε να συμμετέχει και η Fraport στη διαφημιστική καμπάνια, αφού έκανε γνωστό ότι η εταιρεία διαχειρίζεται διεθνώς μεγάλα αεροδρόμια ( Φρανκφούρτη, Αγία Πετρούπολη, Λίμα, Ν. Δελχί κλπ.).

skiathos-prosgiosi1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το