Τοπικά

Κλειστές οι παρακαμπτήριες στις Μικροθήβες για έξι ώρες

trakter

Σε νέο αποκλεισμό των παρακαμπτηρίων οδών από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα προχωρούν σήμερα οι αγρότες στο μπλόκο Μικροθηβών, παραμένοντας αμετακίνητοι στις θέσεις τους και διεκδικώντας από την Κυβέρνηση την άμεση απόσυρση των νομοσχεδίων για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.Η κυκλοφορία των οχημάτων το χρονικό διάστημα του αποκλεισμού θα διεξάγεται στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μέσω Αλμυρού, Μικροθηβών και Βόλου και αντίστροφα στο αντίστοιχο προς Αθήνα.

Η δέσμευση χθες του πρωθυπουργού σχετικά με τη μείωση του αφορολόγητου δεν ικανοποιεί τους συγκεντρωμένους στο μπλόκο Μικροθηβών αγρότες. Αποφάσεις αναμένεται να λάβουν οι αγρότες του μπλόκου Αερινού σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια Λάρισας. Αντιδρούν στο φορολογικό αγρότες του Πηλίου.

Στο μεταξύ, στις θέσεις τους παραμένουν και οι συγκεντρωμένοι αγρότες στο μπλόκο Αερινού, οι οποίοι θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση στη διάρκεια σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια Λάρισας.

Τέλος, την αντίδρασή τους στο σύνολο των μέτρων για το φορολογικό που προωθεί η Κυβέρνηση εκφράζουν αγρότες της συντονιστικής επιτροπής Πηλίου, τηρώντας με τη σειρά τους στάση αναμονής των εξελίξεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το